יום חמישי, 2 ביוני 2016

פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב

מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com

פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב

פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב


פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב

פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב

תל אביב, 31 במאי, 2016 מלון שרתון תל אביב בשיתוף עם שגרירות איטליה בישראל יקיים פסטיבל 

קולינרי איטלקי במהלך חודש יוני. אירועי השיא בפסטיבל כוללים ארוחת ערב מיוחדת, אשר יבשל 

השף-סלב האיטלקי, מקס מריולה, סדנאות בישול עם שפים איטלקים ושוק אוכל איטלקי בלובי המלון. 

בהמשך לחגיגות יום הרפובליקה האיטלקי )Repubblica della Festa )החל ב-2 ליוני, מלון שרתון תל אביב 

בשיתוף שגרירות איטליה בישראל, משרד הסחר האיטלקי ומכון התרבות האיטלקי יקיים פסטיבל איטלקי 

אירוע הפתיחה של הפסטיבל יחול ב-6 ליוני, במסעדת הדגל של המלון, מסעדת אוליב ליף, ובה תתקיים 

ארוחת ערב מיוחדת במעמד שגריר איטליה בישראל, מר פרנצ'סקו מריה טאלו. בארוחה יוגש תפריט 

מיוחד שיצר ויבשל השף-סלב האיטלקי, מקס מריולה, אשר מגיע לראשונה לישראל בעבור הפסטיבל. 

התפריט שיצר שף מריולה מבוסס על חומרי גלם איטלקיים, טריים וכשרים ומציע מנות איטלקיות אותנטיות. 

שף מריולה יבשל במעדת האוליב ליף בין התאריכים 6/9-6 והתפריטים שלו יוגשו במסעדה עד ה-30 ליוני. 

מרפסת מסעדת האוליב ליף, הצופה לים התיכון תציע אפריטיבו איטלקי, הכולל בר קוקטליים ומנות איטלקיות קטנות. 

בין התאריכים ה-6 עד ל-30 ביוני. 

ניתן להזמין מקומות בטלפון 5219300-03 .

.17:00-22:30 ,'ה'-א

במסגרת הפסטיבל יתקיימו שתי סדנאות בישול איטלקיות:

- 20 ליוני עם שף מיקלה בוזטו, שף מסעדת אוליב ליף

- 7 ליוני עם שף מקס מריולה

הסדנאות יתקיימו במלון שרתון תל אביב והשתתפות בכל אחת מהן הינה בעלות של 150 ש"ח לאדם. על מנת לרכוש 

מקום בסדנה ניתן להתקשר לטלפון 5211122-03( מענה בימים א'-ה' בין השעות 00:17-00:9 )או באממצעות דואר 

בין התאריכים 16-13 ליוני יתקיים בלובי המלון שוק אוכל איטלקי, אשר יציע מוצרים וחומרי גלם איטלקיים: יינות, 

Sarah.Tolochinsky@sheraton.com - אלקטרוני

גבינות, פסטה, גלידה, שמן זית ועוד. פתוח החל מ30:17 אחר הצהריים.



אודות השף
שף מקס מריולה – שף מקס מריולה אשר נולד ברומא וגדל בעיר נטונו, קיבל את התשוקה לבישול מאימו.
 שף מריולה הוא הפנים של ערוץ הבישול האיטלקי "גמברו רוסו" ובעל תכנית בישול מצליחה ב- SKY TV.
בנוסף, שף מריולה הוא שף מייעף לארגון AIA ולקבוצת ורסוני.



 

פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב


max mariola









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה